من طرف القلب الدافى الجمعة أبريل 08, 2011 12:51 pm
يالذيذ يارايـــــــق كل حاجة هنا هنعملها بمزاج ورواقه وأحلى نتيجة تخديها هى اللى انتى بتعمليها بمزاج ورواقه فعلا فعلا بتبقى حاجة آخر لذاذة طيب يلا بينا -
يلا حبيباتى
عدل سابقا من قبل القلب الدافى في الخميس يونيو 02, 2011 8:23 am عدل 1 مرات
من طرف القلب الدافى الجمعة أبريل 08, 2011 12:59 pm
بالصور صينية بطاطس باللحم المفروم والخضروات
المقادير: - لحم مفروم - بطاطس مقطعة - جزرة مكعبات - بصلة مكعبات - كرفس - ملعقة دقيق - 3 ملاعق زبده أو زيت - ملعقة زعتر - كوب صوص اللحم الطريقة : - توضع مكعبات البطاطس في ماء مع الملح و الكمون أو أي توابل من اختيارك وتغلي حتى النضج ، واتركيها جانباً
- سخني الزبده على النار ، وأضيفي الجزر و البصل و الكرفس وقلبيهم حتى يصبح لونهم ذهبي و أضيفي اللحم المفروم واستمري في التقليب إلى أن يأخذ اللحم اللون البنى وتخلصي من باقي الزبد ثم أضيفي ملعقة الدقيق مع التقليب
- أضيفي صوص اللحم و الزعتر و ملح و فلفل أسود و اتركيها على النارحتى تنضج تماما ً ،أثناء نضج اللحم اهرسي البطاطس المسلوقة ، واحضري صينية
ادهنى الصينيه بالسمن وضعى نصف مقدار البطاطس المهروس وأفرديه بالصينيه
ثم ضعي اللحم و الخضروات ، ثم البطاطس المهروسة
أدهنى وجه الصينيه ببيضه مخفوقه بذرة ملح وفلفل (الفلفل يعطى رائحه جميله للبيض)- قطعي قطعة زبده قطع صغيرة و أنثريها على الوجه مع الفلفل الأحمر " و يمكنك وضع جبن شيدر مبشور أو موتزريلا " وادخليها الفرن و اتركيها حتى يحمر الوجه ، وإليكِ الشكل النهائي